Είμαστε Ανοιχτά


Δευτέρα - Παρασκευή : 08:00 - 21:00
Σάββατο : 08:00 - 20:00
Επικοινωνήστε μαζί μας


210-9316462αποστολή email

Ομοιοπαθητικά Φάρμακα

Η χρήση συμπληρωματικών εναλλακτικών θεραπειών (CAMs) είναι επιλογή πολλών ανθρώπων, από πολλά πολιτιστικά περιβάλλοντα με ποικίλες αξίες και κουλτούρες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αναγνωρίσει την σημασία και αξία των συμπληρωματικών εναλλακτικών θεραπειών και έχει δημοσιεύσει διάφορους οδηγούς και έχει εκπονήσει στρατηγικό σχέδιο καταγραφής και αξιολόγησης τους .

Στο φαρμακείο μας σεβόμαστε κάθε επιλογή σας να φροντίσετε την υγεία σας και την υγεία των ανθρώπων σας με συμπληρωματικές/εναλλακτικές θεραπείες.

Πάμε ένα βήμα παραπέρα. Έχουμε φαρμακοποιούς πιστοποιημένα εκπαιδευμένους στην ομοιοπαθητική. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να απαντήσουμε με ακρίβεια σε όλες τις απορίες σας που αφορούν στην αγωγή σας. Επιπρόσθετα μπορούμε να διασφαλίσουμε την χορήγηση ομοιοπαθητικών φαρμάκων που πληρούν κάθε σχετική προδιαγραφή παρασκευής, διατήρησης και χορήγησης.
Αν είναι απαραίτητο θα επικοινωνήσουμε με τον γιατρό σας προκειμένου να είμαστε βέβαιοι ότι θα έχετε την αγωγή που πρέπει.

Πέρα από την ομοιοπαθητική, υποστηρίζουμε την βασισμένη σε αποδείξεις φυτοθεραπεία. Έτσι, συζητώντας μαζί σας μπορούμε να σας υποδείξουμε, φυτικά προϊόντα (herbal supplements) ή ιατροτεχνολογικά προϊόντα που είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Τα περισσότερα είναι σε άμεση διαθεσιμότητα. Οι προμηθευτές μας εκπληρούν αυστηρά κριτήρια ασφάλειας, ισχυρισμών και αποτελεσματικότητας για να έχουν τα προϊόντα τους στο ράφι μας και στην λίστα των συστάσεων μας. Η εκπαίδευση μας είναι συνεχής.