Είμαστε Ανοιχτά


Δευτέρα - Παρασκευή : 08:00 - 21:00
Σάββατο : 08:00 - 20:00
Επικοινωνήστε μαζί μας


210-9316462αποστολή email

Συμπληρώματα Διατροφής

SUPPLEMENTS 2

Ο όρος συμπληρώματα διατροφής είναι ένας όρος νομικός, που θεσπίστηκε από την Ελληνική πολιτεία και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα προιόντα που περιέχουν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτικά εκχυλίσματα ή συδυασμούς αυτών.

 

 

Κάθε συμπλήρωμα διατροφής που κυκλοφορεί νόμιμα στην Ελλάδα έχει στην συσκευασία του τον αριθμό γνωστοποίησης στον ΕΟΦ. Στην ίδια αντίληψη για τους καταναλωτές, αλλά με διαφορετική εγκριτική διαδικασία περιλαμβάνονται τα ιατροτεχνολογικά προιόντα τα οποία είναι εγκεκριμένα για όλες τις ενδείξεις της συσκευασίας τους από τις κεντρικές αρχές.

natural-vitamin-pills

 

SUPPLEMENTS 1

 

Στο φαρμακείο Κακονίκος Κωνσταντίνος θα βρείτε μία ολοκληρωμένη διάθεση όλων των συμπληρωμάτων κ ιατροτεχνολογικών προιόντων που σέβονται την νομοθεσία. Σε μία βολική διάταξη, μπορείτε να περιηγηθείτε για να ανακαλύψετε πληροφορίες για την σύνθεση, και τις τιμές.

 

 

Κυρίως, μπορείτε να ζητήσετε την καθοδήγηση των φαρμακοποιών μας. Είμαστε υπεύθυνα εκπαιδευμένοι να συζητήσουμε μαζί σας ώστε να κατανοήσουμε ποια επιλογή θα ήταν η ιδανική για εσάς!

ID:116096168