Είμαστε Ανοιχτά


Δευτέρα - Παρασκευή : 08:00 - 21:00
Σάββατο : 08:00 - 20:00
Επικοινωνήστε μαζί μας


210-9316462αποστολή email

Το Φαρμακείο σας

Το φαρμακείο Κακονίκος Κωνσταντίνος φροντίζει για την τοπική κοινότητα από το 2002. Με 2 διαδοχικές μεταφορές, βρίσκεται στην Αγίου Δημητρίου 170.

Σε ένα φαρμακείο που ξεπερνάει τα 300τμ, στην καρδιά της πόλης του Αγίου Δημητρίου, με βολικές θέσεις στάθμευσης και φωτεινό πλαίσιο, η τοπική κοινότητα βρίσκει φροντίδα για την υγεία, καθοδήγηση και προϊόντα για την ευεξία και την πρόληψη.

Με βολικό ωράριο για όλους είμαστε ανοικτά 8.00-21.00 τις καθημερινές και τα Σάββατα 8.00-20.00.

Στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε φάρμακα φαρμακευτικά προϊόντα, ιατροτεχνολογικές συσκευές, δερματολογικά καλλυντικά, βρεφικά προιόντα, ορθοπαιδικά, συμπληρωματικές εναλλακτικές θεραπείες όπως είναι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, φροντίδα για την στοματική υγιεινή.Μία ομάδα φαρμακοποιών που έχουν πάθος με την δουλειά τους είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν υπεύθυνα σε αποφάσεις που αφορούν την υγείας σας, την υγεία της οικογένειας σας.Θα βρείτε ένα εξαιρετικά εκπαιδευμένο σύνολο συμβούλων για την υγεία της επιδερμίδας σας.

Το φαρμακείο μας εκπληρώνει τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015 για την παροχή υπηρεσιών προς την κατεύθυνση της προαγωγής της υγείας και της πρόληψης

Το φαρμακείο Κακονίκος έχει διαδικτυακή παρουσία που ανταποκρίνεται στις υψηλές ανάγκες της εποχής με μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθούμε να φέρουμε στοιχεία DNA του κοινοτικού Φαρμακείου που γνωρίζει, φροντίζει και σέβεται.

Το Orange Pharmacy είναι η διαδικτυακή επέκταση του Φαρμακείου μας.

Γνώση | Συμβουλή | Φροντίδα | Υγεία

Οι άνθρωποί σας