Είμαστε Ανοιχτά


Δευτέρα - Παρασκευή : 08:00 - 21:00
Σάββατο : 08:00 - 20:00
Επικοινωνήστε μαζί μας


210-9316462αποστολή email

Τμήμα Φαρμάκων

Στο φαρμακείο μας, στο τμήμα Φαρμάκων, θα βρείτε φαρμακοποιούς που μπορούν να εκτελέσουν με ακρίβεια την συνταγή του γιατρού σας, του ασφαλιστικού σας ταμείου.

Διεξοδικά, θα απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που έχετε σε σχέση με τα φάρμακα σας, το κόστος τους, ή την διάγνωση σας. Αν είναι απαραίτητο θα σας εκπαιδεύσουν στην σωστή χρήση της συσκευής που μπορεί να συνοδεύει την αγωγή σας. Θα αναλάβουν κάθε πρωτοβουλία ώστε η φαρμακοθεραπευτική σας πορεία να είναι συνεπής με τις προσδοκίες σας και να έχει την άριστη έκβαση.

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να έχουμε σε επάρκεια όλα τα απαραίτητα φάρμακα ώστε να είναι άμεση η πρόσβαση σας στην θεραπεία που είναι απαραίτητη για εσάς η τους ανθρώπους σας.

Η αρχιτεκτονική μας, η κουλτούρα μας είναι τέτοια ώστε να γίνεται σεβαστός ο ιδιωτικός χαρακτήρας της συζήτησης μας.

Επιπρόσθετα, στο τμήμα Φαρμάκων μπορείτε να βρείτε έναν φαρμακοποιό για ένα ήπιο πρόβλημα υγείας σας. Οι φαρμακοποιοί μας είναι προσβάσιμοι και αφού συζητήσουν μαζί σας, κατανοήσουν το πλαίσιο, θα σας συστήσουν ένα μη συνταγογραφούμενο φάρμακο, θα σας εκπαιδεύσουν σε κάποια διαδικασία ή θα σας παραπέμψουν σε έναν άλλο επαγγελματία υγείας.

Στενά συνδεδεμένο με το τμήμα φαρμάκων είναι και το Consult room. Είναι ο ιδιαίτερος, ιδιωτικός χώρος που μπορούμε να σας ακούσουμε πιο προσωπικά , να φροντίσουμε ένα μικρό τραύμα ή να σας εκπαιδεύσουμε στην χρήση μίας συσκευής όπως είναι η συσκευή μέτρησης σακχάρου ή ένα ψηφιακό πιεσόμετρο.

 

MEDICINE (2)
MEDICINE (3)